Учасники реаліті «Гра в кальмара» загрожують судом Netflix

Група учасників популярного реаліті-шоу “Гра в кальмара: Виклик”, трансльованого на платформі Netflix, розглядає можливість подачі судового позову проти сервісу та продюсерів проєкту. Незадоволення учасників викликано умовами, в яких проходили зйомки на початку 2023 року.

Юридична фірма Express Solicitors, яка представляє інтереси учасників шоу, заявила, що під час зйомок першого випробування її клієнти зазнали переохолодження та нервових пошкоджень.

Перші скарги на умови зйомок з’явились у лютому 2023 року. Учасники проєкту ділилися з журналістами інформацією про холод, відсутність теплого одягу та їжі, а також про інші недоліки.

Поки що офіційний судовий позов не був поданий. Спочатку Express Solicitors направила листи з претензіями до продюсерської компанії Studio Lambert, яка відповідає за виробництво шоу. Представники Studio Lambert і Netflix поки не надали коментарів щодо можливого судового розгляду.

У реаліті-шоу “Гра в кальмара: Виклик” учасники змагалися за головний приз у розмірі 4.56 мільйона доларів, проходячи випробування, натхненні однойменним серіалом. Наразі було випущено п’ять епізодів з десяти запланованих, і поки не відомо, хто стане переможцем гри.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини