ЛУН та Мінцифри запустили мапу провайдерів, які працюють під час блекаутів у Києві

Компанія ЛУН у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України запустила унікальний інструмент для жителів столиці – інтерактивну мапу Києва, на якій зазначені інтернет-провайдери, що продовжують працювати навіть під час блекаутів.

Цей ресурс створено з метою допомогти мешканцям Києва підтримувати стабільний доступ до інтернету у періоди відключення електроенергії. На мапі користувачі можуть не тільки ознайомитись із переліком доступних провайдерів, але й дізнатися про вартість підключення та розмір щомісячної абонентської плати за інтернет-послуги.

Окрім цього, мапа надає можливість залишати відгуки про роботу інтернет-провайдерів у певних будинках під час блекаутів, а також переглядати відгуки інших користувачів щодо якості підключення без електрики.

У Мінцифри також повідомили про плани розширити цей проєкт на інші великі міста України, щоб сприяти надійному доступу до інтернету по всій країні.

Інтерактивну мапу можна переглянути, перейшовши за вказаним посиланням, де користувачі матимуть змогу ознайомитися з доступними варіантами та вибрати найоптимальніший провайдер у своєму регіоні.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини