Плани Apple на 2024 рік

Марк Гурман із Bloomberg розкрив плани Apple на початок наступного року. За його словами, компанія готує до випуску оновлені моделі iPad, MacBook Air та додаткові аксесуари.

Новий MacBook Air, як очікується, буде оснащений чіпом M3, який вже використовується в старших моделях та iMac. Зовнішній вигляд ноутбука залишиться майже незмінним.

Що стосується планшетів, то вони отримають більш відчутні оновлення. iPad Air вперше вийде у двох розмірах екрану – 10,9 та 12,9 дюймів. Вартість моделі з більшим екраном буде нижчою, ніж у порівнянні з аналогічною моделлю iPad Pro, що дозволить компанії з Купертіно забезпечити більше різноманітності у своїй лінійці та збільшити продажі.

iPad Pro (2024) також отримають важливі оновлення, зокрема OLED-дисплеї. Окрім того, ці пристрої будуть оснащені чіпами M3, що забезпечує значне поліпшення графічних можливостей у порівнянні з M2. Apple також планує представити новий стилус Pencil і клавіатуру Magic Keyboard.

Чи справдяться ці прогнози, дізнаємось незабаром. Гурман впевнений, що нові пристрої та аксесуари будуть представлені наприкінці березня разом з оновленнями iOS 17.4 та iPadOS 17.4.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини