Samsung представила смарт-кільце на WMC 2024 в Барселоні

На щорічній технологічній виставці WMC 2024 у Барселоні Samsung представила своє нове смарт-кільце Galaxy. Цей гаджет може стати революційним доповненням до носимих пристроїв для моніторингу здоров’я та активності.

Galaxy Ring, як стверджує компанія, оснащений функціями відстеження пульсу, рівня насичення крові киснем, активності та якості сну. Він надаватиме користувачам персоналізовані поради, виходячи з отриманих даних.

Смарт-кільце буде доступне у різних розмірах, від 5 до 13, та кольорах, включаючи платинове срібло, чорну кераміку та золото. Місткість акумулятора залежатиме від розміру кільця і варіюватиметься від 14,5 до 21,5 мАг, що забезпечує кілька днів автономної роботи.

Samsung заявляє, що Galaxy Ring стане частиною екосистеми Samsung Health та буде сумісним з годинниками Galaxy Watch, покращуючи якість вимірювань. Спочатку кільце працюватиме тільки з пристроями Samsung Galaxy, але пізніше отримає підтримку інших Android-пристроїв. Інформації про сумісність з iOS поки немає.

Ціни та детальні характеристики Galaxy Ring будуть оголошені на заході Galaxy Unpacked у липні, де також представлять нове покоління складних смартфонів Flip і Fold.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини