Березнева роздача ігор у PS PLUS

В останні дні кожного місяця Sony робить приємний сюрприз для своїх передплатників PS Plus, оголошуючи список ігор, які можна буде безкоштовно завантажити у наступному місяці. Березень не став винятком, і всі користувачі PS Plus, включаючи базовий тариф PS Plus Essential, отримають доступ до нового набору ігор.

Новинки місяця

  • EA Sports F1 23 (PS4, PS5): ця гра є останнім випуском популярного автосимулятора “Формула-1”, який з’явився на ринку минулого року. Шанувальники швидкості та стратегії зможуть відчути себе у ролі справжніх гонщиків, керуючи болідами на знаменитих трасах світу.

  • Sifu (PS4, PS5): ця захоплююча гра у жанрі beat-em up надихнута класичними гонконгівськими бойовиками. Вона розповідає історію легендарного монаха Шаолінь Bak Mei і вирізняється механікою поступового старіння головного героя, що впливає на його вміння та характеристики.

  • Hello Neighbor 2 (PS4, PS5): у другій частині цієї незвичайної гри з елементами стелсу та жаху гравцям знову доведеться розкривати моторошні таємниці своїх сусідів, використовуючи різноманітні тактики та інструменти.
  • Destiny 2: Witch Queen (PS4, PS5): це передостаннє доповнення до відомого багатокористувацького шутера Destiny 2, яке заслужило високі оцінки завдяки своєму змісту та інноваціям. Для гри у Witch Queen необхідна наявність базової версії Destiny 2, яка доступна в PS Store безкоштовно.

Додаткові бонуси

У березні Sony також планує роздати The Finals S.O Sleek Bundle, ексклюзивний набір косметичних предметів для гри The Finals, що включає костюми для персонажів та скіни для зброї.

Роздача ігор стартує 5 березня, проте до цього часу усі бажаючі можуть скористатися лютневою пропозицією PS Plus, до якої входять такі ігри як Foamstars, Rollerdrome та Steelrising.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
новий трейлер "Дедпул і Росомаха"

«Дедпул і Росомаха»: новий трейлер розкриває подробиці

Шанувальники Marvel з нетерпінням чекають на вихід нового фільму "Дедпул і Росомаха", і ось, нарешті, з'явився новий трейлер, який розкриває більше деталей про те, що нам очікувати від цієї стрічки.
Детальніше