«Дюна: Частина друга» дебютувала вдвічі краще

Нещодавно відбулися передпрем’єрні покази “Дюни: Частини другої”, які вже принесли понад 12 мільйонів доларів, залишивши позитивні враження щодо майбутнього фільму. Зокрема, лише сеанси в Imax зібрали 4,5 мільйона доларів, що свідчить про великий інтерес до фільму.

Такий успіх на старті вже викликає оптимізм щодо загальних касових зборів “Дюни: Частини другої” за перші вихідні, прогнози яких коливаються від 70 до 80 мільйонів доларів. Це ставить фільм на шлях до того, щоб стати одним з найбільш касових проектів після “П’ять ночей у Фредді”, який минулого жовтня за перші вихідні заробив 80 мільйонів доларів.

Цікаво, що касові збори від передпрем’єрних показів “Дюни: Частини другої” вже у два рази перевищили аналогічний показник першої частини, яка заробила 5,1 мільйона доларів. Варто зазначити, що “Дюна: Частина перша” виходила одночасно в кінотеатрах та на платформі HBO Max, що могло вплинути на її касові збори.

Перший фільм зібрав 41 мільйон доларів за перші вихідні та досяг загальних зборів у 402 мільйони доларів по всьому світу. З огляду на старт “Частини другої”, можна припустити, що сиквел не лише досягне, а й перевершить фінансові показники свого попередника, закріпивши успіх франшизи.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше