Highwater

Highwater

Дата релізу: 14 березня
Платформи: PC | iOS | Android

“Highwater” є захоплюючою пригодницькою грою з елементами ізометричних 3D боїв, розгорнутою в затопленому міському середовищі після Великої кліматичної катастрофи. Гравцям належить взяти на себе роль дослідника, який разом із новими друзями намагається вижити у світі, де життя на Землі стає неможливим для людей.

Регіон Hightower, розташований між двома сухими територіями – Військовою зоною, що майже повністю розорена, та укріпленим містом Альфавіль, де за величезними стінами проживають надбагаті. У цьому новому світі, де корабель стає основним засобом пересування, гравці мандрують затопленим ландшафтом, відкриваючи острівці, розвідуючи території та збираючи команду для боротьби з ворогами в пошуках безпечного притулку.

Особливості гри “Highwater”:

  • Глибока, історією керована пригода, де ви маєте знайти вихід із затопленої зони між Військовою зоною та Альфавіль до безпеки. Історія розгортатиметься через нових союзників, яких ви зустрінете, та середовище, яке ви досліджуватимете.
  • 3D дослідження і відкриття нових територій, що дозволяє гравцям вільно керувати своїм човном до різних острівців у цьому затопленому світі, зустрічаючи небезпеку, взаємодіючи з мешканцями та насолоджуючись красивими пейзажами.
  • Почергові бої з унікальним поворотом, де, аби вижити, вам потрібно буде активно взаємодіяти з навколишнім середовищем. Використовуйте об’єкти та предмети на ігровому полі, щоб перемогти ваших ворогів.
  • Слухайте чудові мелодії з Highwater Pirate Radio, які є ключовим джерелом не лише оригінальної музики, а й вокальних коментарів до вашої боротьби за виживання.

У “Highwater” кожен вибір впливає на хід історії, змушуючи гравців зважати на моральні дилеми в умовах постапокаліптичного світу, наповненого водою, де мета вижити може вимагати складних рішень.


Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини