Топ 10 комедії за останні роки

У цій публікації ми поговоримо про найбільш запам’ятовувані та захопливі фільми, кожен з яких надихає, розважає та викликає справжні емоції.

Аферистки

Оповідання розгортається довкола двох жінок: чарівної Жозефіни та неуклюжої Пенні. Обидві займаються аферами, метою яких є чоловіки та їхні кошти: Жозефіна зосереджена на великих сумах, а Пенні – на дрібних шахрайствах. Їхнє суперництво доходить до того, що вони роблять ставку на те, хто першим виманить гроші у молодого мільйонера, переможець залишиться у місті, а програвший муситиме його покинути.

Чому саме він?

У комедії розглядається дилема батька, Неда, коли його розумна та пристойна донька Стефані повідомляє, що зустрічається з багатим та розкутим хлопцем, Лердом. Нед обожнює Стефані, але не може терпіти її обранця і намагається зрозуміти, що спонукало її зробити такий вибір. Конфлікт досягає апогею, коли на канікули вся родина Неда приїжджає в гості до закоханих, і між батьком і бойфрендом розгортається справжнє протистояння.

Зомбіленд

Ця весела жахісторія розповідає про групу виживших після зомбі-апокаліпсису в США. З руїнами світу навколо, вцілілі вирішують знайти притулок у парку розваг, де їх чекають як розваги, так і натовпи кровожерливих зомбі. Фільм відмінно підходить для шанувальників комедій з елементами жаху.

Сім’я по-швидкому

Еллі та Піт, подружжя 40-років, планують усиновити дитину. Втім, коли вони зустрічаються з 15-річною Ліззі, з’ясовується, що у неї є молодші брат та сестра. Рішуче подружжя вирішує взяти всіх трьох, не уявляючи, які “веселі” пригоди їх чекають.

Джуманджі

Цикл фільмів “Джуманджі” занурює в світ віртуальної гри, де четверо підлітків опиняються усередині ігрового світу. Щоб повернутися додому, їм необхідно виконати ряд завдань, перебуваючи в тілах своїх персонажів: боязкий перетворюється на сміливця, красуня – на професора, непомітна дівчина – на відважну красуню, а сильний та великий – на коротунця.

Химери

Цей фільм 2020 року від творців “Щасливого дня смерті” показує, як у тіло звичайної школярки оселяється душа маніяка-вбивці. Дівчина опиняється в тілі чоловіка, і щоб повернутися, в неї є лише один день.

Окей, Лексі

Філ, менеджер із встановленою в телефоні віртуальною помічницею Лексі, стикається з непередбачуваною поведінкою помічниці, яка спілкується з ним, як людина, виявляє ревнощі та розсилає компрометуючі фото колегам. Віртуальна асистентка перетворює життя Філа на суцільний хаос.

Плюс один

У фільмі “Плюс один” головні герої Бен та Еліс, найкращі друзі з коледжу, обидва самотні. Коли Еліс пропонує йти разом на весілля друзів як пара, Бен погоджується, але чи обмежиться їхня взаємодія лише дружбою?

Чи не романтично?

Архітекторка Наталі несподівано опиняється у світі, де всі навколо співають і танцюють, чоловіки не відривають від неї очей, ніби вона головна героїня любовного роману. Щоб повернутися до реальності, їй потрібно знайти своє кохання і створити щасливий кінець для своєї історії.

Що хочуть чоловіки

У центрі сюжету Алі Девіс, яка раптово починає чути думки оточуючих чоловіків. Спочатку цей дар здається їй корисним, але згодом неперестанні голоси в голові та безкінечний потік інформації починають доводити її до відчаю.

    Що ти думаєш про цю новину?
    +1
    0
    +1
    0
    +1
    10
    +1
    0
    +1
    0
    +1
    9
    +1
    0
    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Схожі Новини