ТОП 5 дорам 2023 року

Дорами відомі своєю здатністю втягувати глядачів у світи повні драматизму, непередбачуваних сюжетних поворотів та глибоких емоційних історій. У цій підбірці ми зібрали як світові хіти, так і менш відомі перлини корейського кінематографу, які вражають своєю оригінальністю та майстерністю виконання. Від романтичних комедій до трепетних історій про перше кохання, від захоплюючих детективів до глибоких сімейних драм — кожен знайде дораму до душі, яка не тільки розважить, а й змусить задуматися над важливими життєвими цінностями.

Бладхаунд

Це серіал 2023 року, який розповідає про двох молодих боксерів. Один з них, Кім Гон У, — стриманий новачок, а інший, Хон У Джін, — балакучий лівша. Після того як Гон У перемагає У Джіна у фіналі боксерського поєдинку, вони швидко стають друзями. Обоє є колишніми морськими піхотинцями і зіштовхуються з фінансовими проблемами, які мучать маму Гон У. Щоб врятувати своє ексцентричне кафе від банкрутства, вона підписує великий кредит. Але коли виявляється, що вона стала мішенню для Smile Capital — безжального ростовщика — Гон У і У Джін роблять усе можливе, щоб виправити ситуацію.

Прискорений курс романтики

Власниця невеликого бістро-магазину Нам Хен-сон — мати-одиначка, що живе з дочкою та братом з інвалідністю. Живуть вони не надто багато, але справляються. Чхве Чхі-єль — геніальний репетитор з математики, неймовірно багатий і відомий, а ще страждає від розладу харчової поведінки та безсоння. За волею долі у математика виходить споживати тільки їжу Нам, а Чхве, в свою чергу, може сприяти вступу доньки Нам до вишу. Разом вони намагатимуться допомогти один одному впоратися з неприємностями та відчути смак життя.

Скажи мені, що це кохання

Через 15 років після того, як батько покинув сім’ю за коханкою, Щім У-джу дізнається про його смерть. Дочка без запрошення вривається на поминальну службу в міні-сукні та червоних підборах, щоб влаштувати сцену, але в підсумку плаче на сходах біля будівлі після шокуючих новин про те, що коханка за правом спадщини виселяє саму героїню, її старшу сестру та молодшого брата з родинного дому. Флегматична зовні, але люта всередині Щім вирішує помститися ненависній жінці через її єдиного сина.

Злий дух

Все починається з загадкового самогубства професора, який займався вивченням фольклору. Головна героїня — його дочка Ку Сан-йон — через слова матері все життя була переконана, що батько давно загинув у аварії. Приїхавши на його поминальну службу, вона отримує від бабусі старовинну прикрасу, після чого навколо неї починають відбуватися інші загадкові смерті. Колега померлого Йом Хе-сан, також професор, що вивчає фольклор, переконаний, що в дівчину вселився демон.

Переміщення

У центрі сюжету три родини, в яких батьки, що володіють суперздібностями, передали їх своїм дітям. Добродушний і незграбний Кім Бон-сок намагається оволодіти левітацією, незалежна та самостійна Чан Хі-су може зціляти, а зібраний відмінник Лі Ган-хун надлюдсько швидкий і сильний. Всі троє стають однокласниками. І поки молоде покоління намагається розібратися в собі та своїх можливостях, відбувається набагато глобальніша історія: покритий татуюваннями найманець з якоїсь причини слідкує та по одному вбиває дорослих із надздібностями.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини