iOS 18 отримає більше налаштувань головного екрана

Згідно з інсайдерською інформацією, Apple готує значне оновлення головного екрана iPhone з випуском iOS 18. Очікується, що користувачі отримають більше свободи у розташуванні іконок програм, а також зможуть створювати порожні місця, рядки та стовпці для персоналізації.

Першим про цю новину повідомив відомий інсайдер Марк Гурман з Bloomberg. За його словами, iOS 18 нарешті дозволить iPhone позбутися жорсткої сітки на головному екрані, надаючи користувачам більше гнучкості у налаштуванні.

Хоча сторонні програми, такі як Shortcuts і Widgetsmith, вже дають можливість певною мірою кастомізувати головний екран, оновлення iOS 18 запропонує офіційні та зручні інструменти від Apple.

Очікується, що оновлення iOS 18 стане найбільшим оновленням головного екрана за останні роки. Apple представить iOS 18 на щорічній конференції розробників WWDC, яка відбудеться у червні 2024 року.

Окрім оновленого головного екрана, iOS 18 також може включати:

  • Нові можливості штучного інтелекту для Siri та інших програм
  • Підтримку RCS в програмі Messages для покращення обміну повідомленнями між iPhone та Android-пристроями
  • Зміни дизайну та інші покращення

Це оновлення стане чудовою новиною для користувачів iPhone, які давно очікували більшої свободи у персоналізації своїх пристроїв.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Apex Legends

На Kickstarter збирають кошти на настільну гру Apex Legends

EA та Glass Cannon Unplugged об'єдналися, щоб створити настільну гру "Apex Legends". Ця гра буде висококонкурентною і тактичною грою на мініатюрах команда проти команди, заснованою на популярному королівському бою.
Детальніше