All-In-One Pro: потужний моноблок від Samsung

Samsung представила в Південній Кореї новий моноблок All-In-One Pro, який кидає виклик iMac від Apple. Цей стильний та потужний комп’ютер з 4K-дисплеєм та процесором Intel Core Ultra може стати чудовим вибором для творців контенту, геймерів та користувачів, які шукають універсальний пристрій для роботи та розваг.

Дизайн та дисплей

All-In-One Pro вражає своїм елегантним дизайном з ультратонким корпусом товщиною лише 6,5 мм. Він виготовлений з металу, що надає йому міцності та преміального вигляду. 27-дюймовий дисплей з 4K-роздільною здатністю (3840 x 2160) забезпечує чітке та деталізоване зображення з насиченими кольорами. Завдяки широким кутам огляду та технології HDR контент буде виглядати чудово з будь-якого ракурсу.

Продуктивність

All-In-One Pro оснащений новітнім процесором Intel Core Ultra, який гарантує високу продуктивність для будь-яких завдань. Він легко впорається з редагуванням фото та відео, 3D-моделюванням, графічним дизайном, а також з запуском ресурсоємних програм та ігор. Мінімальна конфігурація включає 16 ГБ оперативної пам’яті, що забезпечить плавну роботу в багатозадачному режимі.

Функціональність

Моноблок оснащений веб-камерою над дисплеєм для відеодзвінків та конференцій. Також для відеотрансляцій можна використовувати камеру смартфона Samsung. Для підключення периферійних пристроїв є порти HDMI, 2x USB Type-A, Ethernet та 3,5 мм для навушників. Бездротове підключення забезпечують Bluetooth 5.3 та Wi-Fi 6E.

За якісний звук відповідають 3D-динаміки з підтримкою Dolby Atmos, які створюють об’ємне та реалістичне звучання.

All-In-One Pro поставляється з Windows 11 Home та деякими додатками та функціями екосистеми Galaxy, такими як автоматичне перемикання навушників Buds та Quick Share для швидкого обміну файлами.

Комплектація

В комплект з моноблоком входять клавіатура та миша з металу, які відрізняються мінімалістичним дизайном. На клавіатурі є спеціальна клавіша для виклику Copilot.

Ціна та доступність

Ціна Samsung All-In-One Pro становить близько 1 469 доларів (≈53 000 грн). Продажі в Південній Кореї розпочнуться 22 квітня. Моноблок згодом може з’явитися й на інших ринках.

Ось деякі з ключових характеристик All-In-One Pro:

  • Дисплей: 27 дюймів, 4K (3840 x 2160)
  • Процесор: Intel Core Ultra
  • Оперативна пам’ять: 16 ГБ (мінімальна конфігурація)
  • Накопичувач: SSD
  • Порти: HDMI, 2x USB Type-A, Ethernet, 3,5 мм для навушників
  • Бездротові підключення: Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E
  • Звук: 3D-динаміки з підтримкою Dolby Atmos
  • Операційна система: Windows 11 Home
  • Ціна: 1 469 доларів (≈53 000 грн)
Що ти думаєш про цю новину?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини