Марго Роббі знімає фільм за мотивами “Монополії”

Після успіху “Барбі”, де Марго Роббі виступила як акторка та співпродюсерка, вона, схоже, планує екранізувати все, що під руку потрапить. Цього разу до списку проектів, які вона продюсує, додався фільм за мотивами легендарної настільної гри “Монополія”.

Про це стало відомо на конференції CinemaCon у Лас-Вегасі. Продюсерська компанія Роббі, LuckyChap, підтвердила, що займеться виробництвом стрічки у співпраці з компанією-виробником іграшок Hasbro та студією Lionsgate.

Деталі сюжету поки що не розкриваються, але цікаво, яким чином нам спробують розповісти історію за мотивами “Монополії”. Це завдання здається доволі складним, адже в грі немає чіткої сюжетної лінії.

Варто зазначити, що “Монополія” є однією з найпопулярніших настільних ігор у світі. Нещодавно розробники мобільної гри Monopoly Go! звітували, що за менш ніж рік вона заробила понад $2 млрд.

Фільм за мотивами “Монополії” – це ризикований, але й потенційно цікавий проект. Марго Роббі вже не раз доводила свою креативність та вміння обирати успішні теми. Тож будемо з нетерпінням чекати на перші подробиці про цю стрічку.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини