Чи отримає iPhone 16 нові сенсорні кнопоки?

Знову з’являються чутки про те, що Apple може повернутися до сенсорних кнопок у своїх смартфонах. Цього разу джерелом слугує замовлення, яке Apple розмістила у тайваньського постачальника.

За даними китайського видання Economic Daily News, компанія Advanced Semiconductor Engineering (ASE) отримала від Apple замовлення на модулі “Система-в-корпусі” (SiP), які зазвичай використовуються для створення тактильних кнопок. Видання припускає, що дві кнопки з Taptic Engine будуть розміщені з двох сторін нового iPhone і замінять фізичні кнопки живлення та регулювання гучності.

Варто зазначити, що раніше вже з’являлися подібні чутки про iPhone 16. Так, ранні прототипи цього смартфона мали тактильні кнопки, але згодом Apple, ймовірно, вирішила повернутися до традиційних фізичних кнопок.

Чи дійсно Apple планує відмовитися від фізичних кнопок на користь сенсорних? Наразі це питання залишається відкритим. З одного боку, замовлення на SiP модулі може свідчити про те, що компанія готує щось нове. З іншого боку, Apple вже не раз міняла свої плани щодо дизайну iPhone, тому остаточні висновки робити ще рано.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини