Diablo: чи з’явиться на екранах легендарна франшиза?

Шанувальники Diablo по всьому світу з нетерпінням чекають на будь-які новини про екранізацію улюбленої гри. І ось, здається, нарешті гарні новини! Один з топменеджерів Blizzard та керівник франшизи Diablo Род Ферґюссон висловив зацікавленість у цій ідеї.

Під час нещодавнього інтерв’ю для Windows Central Ферґюссона запитали про можливість появи серіалу по всесвіту Diablo. Він не заперечив, що така адаптація могла б бути цікавою, але наразі студія не веде жодних активних робіт у цьому напрямку.

Це може спрацювати“, – зазначив Ферґюссон. “Мені подобається Diablo тим, що вона має чітко окреслені теми: протистояння Небес і Пекла, вічне Добро проти Зла. Я б хотів, щоб ми могли вам щось розповісти вже зараз, але поки що це лише ідея“.

Як приклад геймдизайнер навів Cyberpunk Edgerunners, аніме від Netflix, яке здобуло популярність серед шанувальників оригінальної гри.

Я думаю, що адаптація Diablo може бути успішною. Мене дуже зацікавило аніме Cyberpunk Edgerunners, яке змусило мене знову зануритися у світ Cyberpunk. Останнім часом з’явилося багато чудових шоу“, – додав Ферґюссон.

Варто зазначити, що чутки про екранізацію Diablo не виникли на порожньому місці. На тлі успіху серіалу Fallout від Amazon, Енді Косбі, автор перезапуску Хеллбоя, твітнув про те, що веде переговори про створення аніме по Diablo.

Я можу підтвердити, що справді веду останні переговори щодо написання та демонстрації нового мультсеріалу Diablo для Activision та Netflix. Це дуже захопливо, і я сподіваюся, що все вийде“, – написав Косбі.

Раніше керівник франшизи Warcraft Джон Гайт розповів, що Blizzard загалом не проти нових фільмів по всесвіту ігор, але це не пріоритетний напрямок для компанії.

Чи з’явиться Diablo на екранах? Час покаже. Але вже зараз можна з упевненістю сказати, що ця ідея знаходить все більше прихильників як серед розробників, так і серед фанатів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини