Том Голланд працює над четвертим фільмом про Людину-павука

Шанувальники Людини-павука можуть зітхнути з полегшенням: Том Голланд підтвердив свою участь у роботі над четвертим фільмом про супергероя.

В інтерв’ю Deadline актор зізнався, що вже задіяний у виробництві нової стрічки, хоча зйомки ще не розпочалися. Голланд також прокоментував чутки про те, що він втомився від ролі Людини-павука:

Проста відповідь – я завжди хотітиму зніматися у фільмах про Людину-павука. Цей персонаж подарував мені життя і кар’єру. Тож, звичайно, я хочу продовжувати цю історію“, – поділився актор.

Водночас Голланд розуміє важливість відповідальності перед фанатами та прагне “зберегти спадщину” Людини-павука, створену в попередніх фільмах:

У нас найкраща команда, яка працює над розвитком цієї історії. Але ми не повинні поспішати, адже третій фільм був настільки особливим, що маємо гідно його продовжити“.

Актор також зізнався, що вперше бере участь у підготовці фільму про Людину-павука на такій ранній стадії:

Це новий досвід для мене – бути залученим до креативного процесу з самого початку. Я багато чого навчаюся і мені це дуже цікаво. Звичайно, всі ми хочемо, щоб новий фільм був крутим, але водночас не хочемо повторюватися“.

Нагадаємо, що останній фільм з Томом Голландом у ролі Людини-павука, “Людина-павук: Додому шляху нема”, вийшов у грудні 2021 року та став касовим хітом, зібравши понад $1,8 млрд. Ймовірно, саме успіх цієї стрічки зумовлює обережність творців нового фільму та ретельне планування його сюжету.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
новий трейлер "Дедпул і Росомаха"

«Дедпул і Росомаха»: новий трейлер розкриває подробиці

Шанувальники Marvel з нетерпінням чекають на вихід нового фільму "Дедпул і Росомаха", і ось, нарешті, з'явився новий трейлер, який розкриває більше деталей про те, що нам очікувати від цієї стрічки.
Детальніше