Microsoft та Meta анонсують ексклюзивну VR-гарнітуру

Microsoft та Meta об’єдналися, щоб створити обмежену серію VR-гарнітури Meta Quest, яка буде постачатися з контролером Xbox та підпискою на Xbox Game Pass.

Хоча деталі нового продукту наразі не розголошуються, очікується, що це буде модифікована версія Quest 3 або ще не анонсована модель, до комплекту якої буде йти контролер Xbox.

Ця гарнітура буде постачатися з контролерами Xbox та Game Pass, щоб ви могли одразу розпочати гру на великому екрані, де б ви не знаходилися“, – оголосив генеральний директор Meta Марк Цукерберг у своєму пості в Instagram.

Це не перша співпраця між двома компаніями у сфері віртуальної реальності. У 2023 році вони вже об’єдналися, щоб інтегрувати Xbox Cloud Gaming у гарнітури Quest VR.

Варто зазначити, що Microsoft ще у 2012 році планувала випустити власну VR-гарнітуру для Xbox, але згодом відмовилася від цієї ідеї, натомість зосередившись на співпраці з Meta.

Очікується, що нова VR-гарнітура Quest з контролером Xbox та Game Pass матиме значний вплив на ринок віртуальної реальності, пропонуючи користувачам унікальний та захоплюючий досвід гри.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини