ByteDance може закрити TikTok у США

За інформацією Reuters, отриманою від обізнаних джерел, китайська компанія ByteDance розглядає можливість закриття TikTok у США, якщо не зможе знайти іншого способу обійти новий американський закон, який змушує її продати платформу.

За даними джерел, ByteDance вдасться до такого кроку лише у крайньому випадку, “вичерпавши всі законні методи для боротьби з американським законодавством”.

Небажання ByteDance продавати TikTok пояснюється тим, що алгоритми платформи є ключовими для всієї діяльності компанії. Їх втрата призведе до значних збитків, роблячи продаж платформи вкрай малоймовірним.

Додатково джерела Reuters зазначають, що TikTok генерує лише невелику частку загального доходу ByteDance та щоденної кількості активних користувачів. З огляду на це, у гіршому випадку китайська компанія вирішить закрити додаток у США, аніж продавати його.

Нагадаємо, нещодавно Конгрес США ухвалив законопроєкт, який змушує ByteDance продати TikTok американській компанії протягом дев’яти місяців, інакше платформі загрожує заборона на території країни.

Законопроєкт вже підписав президент США Джо Байден.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини