Фільм The Beatles від Disney вийде вже зовсім скоро

8 травня на Disney+ з’явиться відреставрована версія культового документального фільму “Нехай буде так” (“Let It Be”), який зафіксував останні дні спільної роботи легендарного гурту The Beatles у 1970 році.

Платформа також оприлюднила новий трейлер до оновленого фільму, над реставрацією якого працював відомий режисер Пітер Джексон.

Стрічка пропонує глядачам унікальний погляд на студійну роботу The Beatles, а також на їхній легендарний концерт на даху Apple Records. Фактично, “Нехай буде так” – це хроніка останніх спільних днів одного з найвпливовіших гуртів в історії музики.

Оригінальний фільм, знятий Майклом Ліндсі-Хоггом у 1969 році, здобув премію “Оскар” за найкращий саундтрек до фільму у 1970 році.

Вихід відреставрованої версії “Нехай буде так” на Disney+ стане чудовим подарунком для шанувальників The Beatles, адже вони зможуть побачити улюблені моменти з життя гурту в новій якості.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
новий трейлер "Дедпул і Росомаха"

«Дедпул і Росомаха»: новий трейлер розкриває подробиці

Шанувальники Marvel з нетерпінням чекають на вихід нового фільму "Дедпул і Росомаха", і ось, нарешті, з'явився новий трейлер, який розкриває більше деталей про те, що нам очікувати від цієї стрічки.
Детальніше