Disney представила перші кадри “Ліло і Стіч”

На заході D23 Disney показала перші кадри з майбутнього лайв-екшн ремейка “Ліло і Стіч”, де головну роль Ліло Пелекаї виконує Майя Кеалоха. Фільм вийде влітку 2025 року, хоча точна дата ще не оголошена.

Disney продовжує адаптувати свої культові анімаційні фільми у форматі лайв-екшн, і “Ліло і Стіч” — не виняток. На заході D23 студія представила перші кадри майбутнього ремейка, де головну роль маленької дівчинки Ліло виконує Майя Кеалоха. Вихід фільму запланований на літо 2025 року. Хоча на D23 точна дата не була вказана, в календарі релізів Disney зарезервована дата 23 травня.

Ремейк буде слідувати сюжету оригінального фільму 2002 року, який був написаний і зрежисований Крісом Сандерсом і Діном Деблуа. Оригінальна історія розповідає про шестирічну Ліло та її старшу сестру Нані, які живуть на Гаваях і несподівано стають “опікунами” синього інопланетного створіння на ім’я Стіч. У новій адаптації Стіч буде створений за допомогою CGI.

Крім Майї Кеалоха, роль Нані виконує Сідні Агудонг, а Кріс Сандерс знову озвучить Стіча, як і в оригінальному фільмі. Зак Галіфіанакіс зіграє роль доктора Джумби Джукиби, безумного вченого, який створив Стіча, а Біллі Магнуссен — агента Пліклі, представника Об’єднаної Галактичної Федерації, що відправлений на пошуки Джумби.

Режисером фільму виступив Дін Флейшер Кемп, відомий за фільмом “Марсель, мушля у черевиках”, а сценарій написав Крис Кеканіокалані Брайт. Фільм обіцяє бути вірним оригіналу, але з новим сучасним поглядом на вже улюблену історію.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше