HBO випустив трейлер до серіалу-спінофу “Гри престолів”

HBO представив короткий трейлер нового серіалу “Лицар Семи королівств”, заснованого на циклі новел Джорджа Мартіна, який розгортається за 90 років до подій “Гри престолів”. Прем’єра запланована на кінець 2025 року.

Новий серіал “Лицар Семи королівств”, події якого відбуваються за 90 років до подій “Гри престолів”, отримав свій перший тизер. Трейлер опубліковано у соціальній мережі Х стрімінгового сервісу HBO. Серіал буде заснований на циклі новел Джорджа Мартіна, що розповідають про пригоди лицаря Дункана Високого та його зброєносця Егга, який приховує своє справжнє походження з роду Таргарієнів.

Перший сезон буде складатися з шести епізодів і охопить події новели “Межовий лицар”. Якщо серіал знайде відгук у глядачів, HBO планує екранізувати наступні новели циклу — “Присяжного лицаря” та “Таємничого лицаря”. Головні ролі в серіалі виконують Пітер Клефі та Декстер Сол Анселл.

Джордж Мартін, автор “Гри престолів”, розповів, що HBO планує створити ще сім проектів, пов’язаних із всесвітом Вестеросу, не враховуючи вже запущені “Дім драконів” та “Лицаря Семи королівств”. Серед цих проектів — спін-офф “10 000 кораблів”, присвячений королеві Німерії, який також перебуває у розробці.

Шоураннери “Гри престолів” Девід Беніофф та Ден Вайс також хотіли б повернути Кіта Харінгтона до ролі Джона Сноу в одному з майбутніх спін-оффів франшизи.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше