Netflix випустив тизер другого сезону «Гра в кальмара»

Netflix випустив другий тизер до нового сезону «Гра в кальмара», в якому підтверджено повернення головного героя Сон Гі Хуна до смертельної гри. Другий сезон стартує 26 грудня 2024 року.

У новому тизері другого сезону серіалу «Гра в кальмара» можна побачити, що Сон Гі Хун, головний герой, знову бере участь у грі, яка принесла йому перемогу в першому сезоні. Актор Лі Чон Че повертається до ролі єдиного вцілілого, отримуючи той самий номер 456, під яким він змагався раніше. Події другого сезону розгортатимуться через три роки після перемоги Гі Хуна, коли він відмовився від поїздки до США і вирішив повернутися до нової гри.

Творець серіалу Хван Дон Хьок раніше зазначав, що у другому сезоні Гі Хун стане більш серйозним персонажем, який повернеться до гри з метою помсти. Цей сюжетний поворот обіцяє ще більше напруги та драматизму у вже відомій історії.

Перший сезон «Гра в кальмара» став найпопулярнішим серіалом в історії Netflix, зібравши рекордні 1,65 мільярда переглядів за перші 28 днів після прем’єри у 2021 році. Другий сезон вийде 26 грудня 2024 року, а третій і останній сезон очікується у 2025 році.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше