Apple розробляє домашній роботизований пристрій із екраном

Apple продовжує роботу над створенням нового домашнього роботизованого пристрою, який буде оснащений великим екраном на рухомій руці, повідомляє Bloomberg.

Згідно з джерелами, пристрій буде мати екран, подібний до iPad, встановлений на тонкій роботизованій руці. Ця рука зможе нахиляти, піднімати, опускати та обертати дисплей на 360 градусів, що дозволить екрану стежити за користувачем під час руху по кімнаті.

Цей пристрій буде служити як «командний центр розумного дому» і для моніторингу домашньої безпеки. Він також підтримуватиме відеозв’язок через FaceTime, причому роботизована рука дозволить екрану слідкувати за людиною під час розмови.

Пристрій буде інтегрований з Siri та Apple Intelligence, що дозволить йому відповідати на голосові запити, розпізнавати різні команди та автоматично повертати екран до користувача під час спілкування.

За розробку пристрою відповідає Кевін Лінч, віце-президент Apple з технологій, який раніше керував розробкою Apple Watch та проєктом з безпілотних автомобілів.

Apple планує випустити цей пристрій у 2026 або 2027 році з орієнтовною ціною близько $1000. Однак, в процесі розробки вартість може змінитися.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше