Apple назвала дату презентації iPhone 16

В Мережу потрапило зображення із запрошенням на презентацію Apple, де представлять iPhone 16 та інші продукти

Згідно з зображенням, яке опублікував інсайдер Majin Bu у соцмережі X, презентація нової лінійки iPhone 16 та інших продуктів Apple відбудеться 10 вересня о 20:00. За словами інсайдера, людина, яка поділилася цим зображенням, побажала залишитися анонімною. Інших підтверджень цієї дати поки що немає.

Раніше повідомлялося, що iPhone 16 отримає кілька значних оновлень. Наприклад, у Pro-версії може з’явитися спеціальна кнопка спуску затвора камери, яка працюватиме подібно до кнопок на дзеркальних фотоапаратах.

Також очікується, що компанія представить нові функції штучного інтелекту Apple Intelligence, які, ймовірно, стануть доступні власникам iPhone у жовтні. Серед інших очікуваних новинок — годинник Apple Watch Series 10 та дві моделі навушників AirPods.

Поки що варто чекати офіційного підтвердження від Apple щодо дати презентації.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше