Genshin Impact виходить на Xbox

Популярна безкоштовна гра з відкритим світом Genshin Impact стане доступною на Xbox цієї осені. Під час заходу gamescom 2024 розробник HoYoverse оголосив, що гра вийде на платформах Xbox Series та Xbox Cloud Gaming 20 листопада.

З виходом на Xbox, гравці отримають доступ до всіх оновлень, кросплатформової гри та збереження прогресу, доступного на інших платформах. Гру вже можна додати до списку бажаного, а підписники Xbox Game Pass можуть попередньо встановити її вже сьогодні.

З моменту свого дебюту у вересні 2020 року, Genshin Impact отримала численні оновлення контенту, вийшла на додаткових платформах і навіть надихнула на створення аніме-серіалу. HoYoverse продовжує розвивати свою формулу, випустивши науково-фентезійний Honkai: Star Rail минулої весни та Zenless Zone Zero цього року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
2 comments
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше