iPhone 17 Air: Новий тренд від Apple або компромісний варіант?

Ми ще не побачили офіційного запуску iPhone 16, але вже з’являється багато чуток про наступну серію смартфонів Apple — iPhone 17. Серед них виділяється модель, яка обіцяє стати справжнім проривом у дизайні — iPhone 17 Air. Втім, попри інновації, ця модель може виявитися не найкращою в серії. Ось чому iPhone 17 Air буде цікавим, але компромісним вибором.

З чого почалися чутки?

Спочатку з’явилися чутки про iPhone 17 Ultra, який повинен був стати більш преміальним, ніж Pro Max, з ультратонким дизайном і новою системою камер. Проте нові дані показали, що загадковий iPhone 17 отримає гірший чип і лише одну задню камеру, що не відповідає поняттю “Ultra”.

Введення iPhone 17 Air

Відповідно до повідомлень Марка Гурмана, нова модель, яку спочатку називали Ultra, отримала назву iPhone 17 Air. І хоча бренд “Air” більше не означає те, що раніше, Apple планує використати його для створення найтоншого і найлегшого iPhone на ринку, як це було з MacBook Air.

Що таке iPhone 17 Air?

iPhone 17 Air стане перехідною моделлю між базовим iPhone 17 і преміальними 17 Pro та Pro Max. Подібно до MacBook Air, цей смартфон буде орієнтований на дизайн, а не на максимальні характеристики. Він буде:

Тоншим і легшим, ніж будь-який інший iPhone.

• Займатиме позицію між базовою моделлю та Pro-версіями.

Обмеження iPhone 17 Air

Як і перший MacBook Air, який був революційним, але компромісним, iPhone 17 Air матиме свої недоліки:

Гірша система камер, ніж у Pro моделей, і, можливо, навіть ніж у базового iPhone 17.

Менша тривалість автономної роботи через тонший корпус.

Чип A19, який буде менш продуктивним, ніж A19 Pro у Pro моделях.

Чи варто вибирати iPhone 17 Air?

Коли iPhone 17 вийде восени 2025 року, iPhone 17 Air не стане найкращим смартфоном в лінійці. Цей титул залишиться за моделями Pro і Pro Max. Проте, якщо iPhone 17 Air запропонує революційний дизайн, подібно до того, як це зробив оригінальний MacBook Air, він може стати передвісником майбутніх трендів Apple.

iPhone 17 Air стане справжнім проривом у дизайні, але з деякими компромісами в характеристиках. Це може бути смартфон, який відкриє нову еру для iPhone, але не варто очікувати, що він буде найпотужнішим у своїй серії. Чи готові ви вибрати дизайн над продуктивністю? Напишіть свою думку в коментарях.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше