Apple готується представити Apple Watch 10: що відомо з витоків

Вже за тиждень Apple має офіційно представити десяту модель своїх смарт-годинників, але наразі компанія не надала жодної інформації про новинку. Відданим фанатам залишається сподіватися на витоки, які постійно з’являються в мережі.

Відомий інсайдер Majin Bu поділився інформацією, що головним нововведенням в Apple Watch 10 може стати плоский екран без звичних скруглень, як у серії Ultra. Однак, це лише припущення, і не виключено, що Apple залишить зігнутий дисплей.

Ювілейна модель також може стати більшою: очікується, що годинники будуть доступні у двох нових розмірах — 42 мм замість 41 мм та 46 мм замість 45 мм. Крім того, корпус стане тоншим і буде виготовлений з титану замість нержавіючої сталі, що зробить пристрій легшим.

Ще однією новинкою може стати світліша офіційна золота розцветка, а також керамічна версія корпусу. Вперше за 10 років буде оновлено ремінець Milanese Loop — його повністю перероблять та виготовлять із титану.

Усі ці чутки підтвердяться або спростуються вже 9 вересня. Однак, за даними американського Forbes, не варто очікувати на значні зміни, крім збільшення розмірів. Решта оновлень, ймовірно, обмежиться лише незначними технічними покращеннями.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше