З’явився новий рендер PlayStation 5 Pro

Новий рендер PlayStation 5 Pro потрапив у мережу, надаючи можливість ознайомитися з потенційним дизайном майбутньої консолі. Модель, представлена на рендері, включає дисковод, проте поки що не відомо, чи буде така версія випущена. За словами інсайдера, в упаковці, яку вдалося побачити, консоль була без дисковода, тому остаточний дизайн може відрізнятися.

Основні зміни у PlayStation 5 Pro порівняно з базовою моделлю приховані “під капотом”. Згідно з інформацією інсайдера, продуктивність системи буде близька до 7700 XT у рендерингу та перевершуватиме базову версію у трасуванні променів. Консоль також буде підтримувати нову технологію підвищення роздільної здатності PlayStation Super Spectral Resolution, що, як стверджується, зробить її на 100% швидшою за базову модель PS5.

Хоча PlayStation 5 Pro ще не була офіційно представлена, ймовірно, анонс відбудеться найближчим часом. Очікується, що презентація консолі може пройти на Токійській ігровій виставці з 26 по 29 вересня.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше