Як видалити обліковий запис Фейсбук з Інстаграм?

Instagram і Facebook мають тісну інтеграцію, що дозволяє користувачам легко керувати акаунтами, публікувати контент одночасно на обох платформах, запускати рекламу через Facebook Ads і синхронізувати облікові записи. Однак бувають ситуації, коли вам може знадобитися від’єднати обліковий запис Facebook від Instagram. У цій статті ми розглянемо, як це зробити покроково.

Навіщо від’єднувати акаунт Facebook від Instagram?

Ось кілька причин, чому користувачі вирішують від’єднати Facebook від Instagram:

• Ви більше не хочете автоматично публікувати контент із Instagram у Facebook.

• Бажаєте зменшити інтеграцію між двома платформами для кращої конфіденційності.

• Плани змінити акаунт Facebook або Instagram і від’єднати старий обліковий запис.

• Втрата доступу до акаунту Facebook, який був пов’язаний із Instagram.

Як видалити обліковий запис Facebook з Instagram: покрокова інструкція

1. Відкрийте додаток Instagram

Запустіть Instagram на своєму смартфоні та переконайтеся, що ви увійшли до свого акаунту.

2. Перейдіть до налаштувань профілю

Натисніть на іконку свого профілю в нижньому правому куті екрану, щоб відкрити свій профіль. Після цього натисніть на три лінії у верхньому правому куті, щоб відкрити меню.

3. Виберіть “Налаштування та конфіденційність”

У меню знайдіть і виберіть пункт “Налаштування та конфіденційність”. У цьому розділі можна керувати всіма основними параметрами акаунту.

4. Перейдіть до “Центр облікових записів”

Instagram об’єднує налаштування з Facebook через “Центр облікових записів”. У налаштуваннях натисніть на “Центр облікових записів”, щоб переглянути підключені акаунти.

5. Оберіть “Акаунти та профілі”

У розділі “Центр облікових записів” знайдіть розділ “Акаунти та профілі”. Тут ви побачите всі облікові записи, які пов’язані між собою, включаючи Facebook і Instagram.

6. Виберіть обліковий запис Facebook, який хочете від’єднати

У цьому меню знайдіть і виберіть акаунт Facebook, який хочете видалити. Після вибору облікового запису Facebook ви побачите додаткові налаштування.

7. Видаліть обліковий запис Facebook

Після вибору акаунту натисніть “Видалити з Центру облікових записів”. Підтвердіть своє рішення, і акаунт Facebook буде від’єднано від вашого Instagram.

Що відбувається після від’єднання Facebook від Instagram?

Контент більше не синхронізується: після від’єднання акаунту контент, який ви публікуєте в Instagram, більше не з’являтиметься автоматично у вашому профілі Facebook.

Відсутність спільної авторизації: ви не зможете входити в Instagram через Facebook.

Реклама через Facebook Ads: якщо ви використовували рекламу в Instagram через Facebook Ads, після видалення акаунту вам доведеться налаштувати нові рекламні кампанії.

Чи можна підключити інший обліковий запис Facebook до Instagram?

Так, після від’єднання облікового запису Facebook ви можете підключити інший акаунт. Для цього вам потрібно повторно зайти у “Центр облікових записів”, вибрати “Додати акаунт” і виконати вхід до іншого облікового запису Facebook.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
AirDrop

Як переслати фото через AirDrop?

AirDrop дозволяє швидко і легко переслати фото у високій якості без втрати даних. У цій статті ми розглянемо, як переслати фото через AirDrop, і що потрібно зробити, щоб функція працювала безперебійно.
Детальніше
AirDrop

Що таке AirDrop в крипті?

У світі криптовалют термін AirDrop набув великої популярності. Однак, на відміну від однойменної технології Apple для обміну файлами, у криптосвіті AirDrop має зовсім інше значення. AirDrop у криптовалюті — це процес роздачі безкоштовних токенів або монет користувачам для залучення їх до нових проектів чи стимулювання використання певної криптовалюти. У цій статті ми детально розглянемо, що таке крипто-Airdrop, як він працює та чому він важливий у світі блокчейн-технологій.
Детальніше