Як видалити свою сторінку в Інстаграмі?

Бажання видалити сторінку в Instagram може виникати з різних причин — можливо, ви хочете зробити паузу в соціальних мережах, або просто більше не плануєте користуватися платформою. Instagram надає два варіанти: тимчасове відключення облікового запису або його повне видалення. У цій статті ми розглянемо обидва варіанти та пояснимо, як зробити це правильно.

Як тимчасово відключити свою сторінку в Instagram?

Тимчасове відключення акаунту дозволяє приховати ваш профіль, фотографії та активність до того часу, поки ви не вирішите повернутися. Це чудовий варіант, якщо ви хочете зробити перерву, але не втратити весь свій контент і підписників.

Покрокова інструкція:

1. Увійдіть до свого акаунту через браузер

Важливо! Ви не можете тимчасово відключити сторінку через мобільний додаток Instagram, це можна зробити лише через браузер (на комп’ютері або мобільному телефоні).

2. Перейдіть до налаштувань профілю

Натисніть на іконку вашого профілю у верхньому правому куті та виберіть “Редагувати профіль”.

3. Виберіть опцію відключення акаунту

У нижній частині сторінки знайдіть та натисніть на “Тимчасово відключити мій акаунт”.

4. Оберіть причину відключення

Instagram запитає вас, чому ви хочете відключити свій акаунт. Оберіть одну з наданих причин і введіть свій пароль для підтвердження.

5. Підтвердьте дію

Натисніть “Тимчасово відключити акаунт”. Ваш профіль, коментарі та лайки будуть приховані до моменту, коли ви вирішите знову увійти в систему.

Як видалити акаунт в Instagram назавжди?

Якщо ви впевнені, що більше не хочете використовувати Instagram і хочете видалити акаунт повністю, це також можна зробити через браузер. Важливо пам’ятати, що після видалення всі ваші фото, відео, коментарі та підписники будуть втрачені без можливості відновлення.

Покрокова інструкція:

1. Перейдіть на сторінку видалення акаунту

Видалити акаунт через мобільний додаток не можна. Вам потрібно відкрити спеціальну сторінку для видалення акаунту у браузері.

2. Увійдіть у свій акаунт

Якщо ви ще не увійшли до Instagram через браузер, введіть свої облікові дані для доступу до акаунту.

3. Оберіть причину видалення акаунту

Instagram запитає вас, чому ви хочете видалити свій акаунт. Виберіть одну з причин у випадаючому меню.

4. Введіть свій пароль

Щоб підтвердити видалення, вам потрібно ввести пароль від вашого акаунту.

5. Підтвердьте видалення

Після введення паролю натисніть на кнопку “Видалити мій акаунт назавжди”. Важливо пам’ятати, що цей процес є незворотнім, і після видалення ви не зможете відновити свій профіль.

Що потрібно знати перед видаленням сторінки в Instagram

Видалення профілю незворотнє: після видалення акаунту ви втратите всі ваші фотографії, відео, коментарі, лайки та підписників.

Відновлення контенту неможливе: якщо ви видалите свій акаунт, контент не можна буде відновити. Якщо є важливі фото або відео, заздалегідь збережіть їх на своєму пристрої.

Час для відновлення: після подачі запиту на видалення акаунт не видаляється миттєво — Instagram може зберігати його дані протягом 30 днів, але доступ до акаунту буде заблокований.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
AirDrop

Як переслати фото через AirDrop?

AirDrop дозволяє швидко і легко переслати фото у високій якості без втрати даних. У цій статті ми розглянемо, як переслати фото через AirDrop, і що потрібно зробити, щоб функція працювала безперебійно.
Детальніше
AirDrop

Що таке AirDrop в крипті?

У світі криптовалют термін AirDrop набув великої популярності. Однак, на відміну від однойменної технології Apple для обміну файлами, у криптосвіті AirDrop має зовсім інше значення. AirDrop у криптовалюті — це процес роздачі безкоштовних токенів або монет користувачам для залучення їх до нових проектів чи стимулювання використання певної криптовалюти. У цій статті ми детально розглянемо, що таке крипто-Airdrop, як він працює та чому він важливий у світі блокчейн-технологій.
Детальніше