Як налаштувати ютуб кідс на українську мову?

YouTube Kids — це спеціальний додаток, створений для безпечного перегляду контенту дітьми. Він пропонує дитячі відео, мультфільми, навчальні ролики та дозволяє батькам налаштовувати перегляд, щоб захистити дитину від небажаного контенту. Якщо ви хочете, щоб інтерфейс і відео в YouTube Kids були українською мовою, це можна легко налаштувати. У цій статті ми розглянемо, як змінити мову інтерфейсу YouTube Kids на українську.

Як налаштувати YouTube Kids на українську мову на Android

1. Завантажте та відкрийте YouTube Kids

Якщо ви ще не маєте додатку, його можна завантажити з Google Play Store. Після встановлення відкрийте YouTube Kids на своєму смартфоні або планшеті.

2. Увійдіть до батьківських налаштувань

Після запуску додатку потрібно перейти до батьківських налаштувань. Для цього на головному екрані натисніть на іконку замка у нижньому правому куті. Вас попросять ввести цифри або використати свій Google-акаунт для доступу до налаштувань.

3. Перейдіть до налаштувань мови

У батьківських налаштуваннях оберіть “Налаштування” > “Налаштування профілю дитини”. Далі виберіть потрібний профіль дитини (якщо їх кілька) та знайдіть пункт “Мова”.

4. Оберіть українську мову

У списку мов виберіть “Українська”. Це дозволить змінити мову інтерфейсу на українську, і контент також буде підбиратися відповідно до обраної мови.

Як налаштувати YouTube Kids на українську мову на iPhone (iOS)

1. Завантажте YouTube Kids

Завантажте YouTube Kids з App Store, якщо він ще не встановлений на вашому пристрої. Після встановлення відкрийте додаток.

2. Увійдіть до батьківських налаштувань

На головному екрані YouTube Kids натисніть на іконку замка у нижньому правому куті та введіть потрібний код або скористайтеся своїм Google-акаунтом для доступу.

3. Перейдіть до налаштувань профілю

У батьківських налаштуваннях перейдіть до розділу “Налаштування профілю дитини”. Виберіть профіль дитини та знайдіть опцію “Мова”.

4. Змініть мову на українську

У списку доступних мов знайдіть “Українська” і оберіть її. Після цього весь інтерфейс YouTube Kids відображатиметься українською мовою.

Як налаштувати відео українською мовою

Окрім зміни інтерфейсу, важливо налаштувати контент так, щоб дитина бачила відео переважно українською мовою. YouTube Kids автоматично підбиратиме відео на основі обраної мови інтерфейсу, але ви також можете вручну вибрати мовні налаштування для контенту.

Як вибрати контент українською:

1. Після зміни мови в налаштуваннях додаток почне рекомендувати відео українською мовою.

2. Якщо контент англійською або іншою мовою все ще з’являється, використовуйте функцію “Заблокувати відео”, щоб прибрати небажані відео з пропозицій.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
AirDrop

Як переслати фото через AirDrop?

AirDrop дозволяє швидко і легко переслати фото у високій якості без втрати даних. У цій статті ми розглянемо, як переслати фото через AirDrop, і що потрібно зробити, щоб функція працювала безперебійно.
Детальніше
AirDrop

Що таке AirDrop в крипті?

У світі криптовалют термін AirDrop набув великої популярності. Однак, на відміну від однойменної технології Apple для обміну файлами, у криптосвіті AirDrop має зовсім інше значення. AirDrop у криптовалюті — це процес роздачі безкоштовних токенів або монет користувачам для залучення їх до нових проектів чи стимулювання використання певної криптовалюти. У цій статті ми детально розглянемо, що таке крипто-Airdrop, як він працює та чому він важливий у світі блокчейн-технологій.
Детальніше