Як поміняти мову в Adobe ілюстратор?

Adobe Illustrator — один із найпотужніших графічних редакторів для створення векторної графіки. Багато користувачів бажають використовувати його рідною мовою, щоб спростити робочий процес. На щастя, змінити мову в Adobe Illustrator досить просто, але іноді цей процес може трохи відрізнятися залежно від способу встановлення програми. У цій статті розглянемо, як це зробити.

Спосіб 1: Зміна мови через Creative Cloud

Якщо ви встановлювали Adobe Illustrator через офіційний додаток Creative Cloud, то змінити мову можна саме в його налаштуваннях. Для цього виконайте такі кроки:

1. Запустіть Creative Cloud. Відкрийте додаток Adobe Creative Cloud на вашому комп’ютері.

2. Перейдіть до налаштувань. Натисніть на значок профілю у верхньому правому куті і виберіть “Preferences” (“Налаштування”).

3. Обрати мову. У меню налаштувань оберіть розділ “Apps” (“Програми”). Знайдіть пункт “App Language” (“Мова програми”) та оберіть потрібну мову зі списку. На жаль, українська мова поки що недоступна в офіційних налаштуваннях, але є інші популярні мови, як-от англійська, французька, німецька та інші.

4. Перевстановіть Adobe Illustrator. Після зміни мови вам потрібно перевстановити Adobe Illustrator, щоб застосувати нові налаштування. Для цього видаліть програму, а потім встановіть її знову через Creative Cloud. Нова версія буде вже з інтерфейсом обраною мовою.

Спосіб 2: Зміна мови вручну

Якщо у вас немає можливості перевстановити програму або ви використовуєте іншу версію Illustrator, можна спробувати змінити мову вручну.

1. Знайдіть папку встановлення. Відкрийте папку, де встановлено Adobe Illustrator. Зазвичай шлях до папки виглядає так:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator [версія]

2. Змініть налаштування мови. Перейдіть у папку з назвою “Support Files” > “Contents” > “Windows”. Тут знайдіть папку з мовними пакетами, наприклад, “en_US” для англійської, “fr_FR” для французької.

3. Перейменуйте папку. Якщо ви хочете змінити мову на ту, яка вже встановлена, просто змініть назву відповідної мовної папки на “en_US” або іншу, яку підтримує ваша версія Illustrator.

4. Запустіть програму. Після цих змін перезапустіть Adobe Illustrator. Інтерфейс повинен відображатися обраною мовою.

Спосіб 3: Зміна мови на macOS

Для користувачів Mac змінити мову можна через системні налаштування:

1. Відкрийте “System Preferences”. Перейдіть до “Language & Region” (“Мова та регіон”).

2. Додайте бажану мову. У списку мов натисніть “+” і додайте мову, яку хочете використовувати для Illustrator.

3. Перетягніть мову. Перетягніть бажану мову на верх списку. Це змінить мову інтерфейсу для програм, які підтримують багатомовність.

4. Запустіть Illustrator. Тепер, коли ви відкриєте Adobe Illustrator, він відобразиться обраною мовою.

Додаткова інформація

Наразі Adobe не пропонує офіційну підтримку української мови в Adobe Illustrator, але ви можете використовувати інші доступні мови для роботи. Окрім того, в деяких випадках можна завантажити мовні пакети з неофіційних джерел, але потрібно бути обережним, щоб уникнути проблем із сумісністю та безпекою програмного забезпечення.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
AirDrop

Як переслати фото через AirDrop?

AirDrop дозволяє швидко і легко переслати фото у високій якості без втрати даних. У цій статті ми розглянемо, як переслати фото через AirDrop, і що потрібно зробити, щоб функція працювала безперебійно.
Детальніше
AirDrop

Що таке AirDrop в крипті?

У світі криптовалют термін AirDrop набув великої популярності. Однак, на відміну від однойменної технології Apple для обміну файлами, у криптосвіті AirDrop має зовсім інше значення. AirDrop у криптовалюті — це процес роздачі безкоштовних токенів або монет користувачам для залучення їх до нових проектів чи стимулювання використання певної криптовалюти. У цій статті ми детально розглянемо, що таке крипто-Airdrop, як він працює та чому він важливий у світі блокчейн-технологій.
Детальніше