Xiaomi планує інтегрувати нейромережу Google Gemini у свої смартфони

Засновник та генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь повідомив у соціальних мережах, що компанія планує інтегрувати нейромережу Google Gemini у свої майбутні смартфони. Проте він не надав конкретних деталей про те, як саме це буде реалізовано. Існує ймовірність, що користувачам Xiaomi буде доступний не весь функціонал штучного інтелекту, оскільки Google може залишити деякі ексклюзивні функції для власних пристроїв.

Очікується, що першими отримають Gemini смартфони серії Xiaomi 15, призначені для міжнародного ринку. Для пристроїв, які продаватимуться в Китаї, буде використана власна мовна модель Xiaomi під назвою MiLM. Інформація про цю модель раніше з’являлася в документах китайських регуляторів. Реліз нових флагманів планується на жовтень-листопад цього року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
120
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше