Midjourney запустила безкоштовну веб-версію

Розробники популярної нейромережі для генерації зображень Midjourney оголосили про запуск повноцінної веб-версії свого продукту, яка раніше була доступна лише у бета-режимі. Веб-версія тепер повністю відокремлена від Discord, що дозволяє користувачам використовувати всі функції без необхідності заходити через цей месенджер.

Що пропонує нова веб-версія Midjourney?

На сайті вже доступні всі основні функції, які раніше можна було використовувати тільки через Discord:

Доопрацювання зображень: можливість змінювати й доповнювати вже згенеровані зображення.

Створення схожих картинок: генерація варіантів зображень на основі початкової ідеї.

Редагування: функції редагування зображень для точного налаштування бажаного результату.

Як зареєструватися і отримати безкоштовний доступ?

Попри те, що тепер Discord не є обов’язковим для використання Midjourney, користувачам все ж доведеться створити обліковий запис на сайті. Є можливість авторизації через Google або через все той же Discord.

Після реєстрації користувачі можуть безкоштовно згенерувати до 25 зображень. Як довго триватиме ця акція, наразі не повідомляється, тому варто скористатися можливістю якнайшвидше.

Переваги та подальший розвиток

Запуск веб-версії Midjourney значно спрощує доступ до сервісу і робить його більш зручним для широкого кола користувачів. Цей крок дозволяє платформі конкурувати з іншими популярними інструментами для генерації зображень, пропонуючи простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс разом із потужними функціями.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше