Як приховати на кого підписаний в Інстаграмі?

Якщо ви хочете зберегти конфіденційність щодо того, на кого підписані в Instagram, є кілька способів обмежити доступ до цієї інформації. Хоча в Instagram немає прямої опції приховати списки підписок та підписників, ви можете скористатися налаштуваннями конфіденційності, щоб обмежити доступ до свого профілю. У цій статті ми розглянемо ефективні способи, як приховати список підписок у Instagram.

1. Перевести акаунт у приватний режим

Найпростіший спосіб захистити інформацію про свої підписки — зробити акаунт приватним. Це дозволить вам контролювати, хто може бачити ваші публікації, підписки та підписників.

Як зробити акаунт приватним:

1. Відкрийте додаток Instagram і перейдіть у свій профіль.

2. Натисніть на три лінії у верхньому правому куті екрану.

3. Виберіть “Налаштування та конфіденційність”.

4. У розділі “Конфіденційність” перемкніть тумблер на “Приватний акаунт”.

Після цього лише схвалені підписники зможуть бачити ваші списки підписок та підписників. Користувачі, які не є вашими підписниками, не матимуть доступу до цієї інформації.

2. Обмежити доступ до певних користувачів

Якщо ви не хочете робити акаунт приватним для всіх, але бажаєте приховати свої підписки від конкретних людей, ви можете скористатися функцією обмеження.

Як обмежити доступ до акаунту:

1. Перейдіть до профілю користувача, якого хочете обмежити.

2. Натисніть на три крапки у верхньому правому куті їхнього профілю.

3. Виберіть “Обмежити”.

Обмежені користувачі не бачитимуть ваших оновлень у стрічці, а також не матимуть повного доступу до вашого профілю.

3. Блокування користувачів

Блокування є радикальнішим способом приховати інформацію про свої підписки. Якщо ви заблокуєте користувача, він не зможе бачити жодної інформації про ваш профіль, включаючи списки підписок і підписників.

Як заблокувати користувача:

1. Відкрийте профіль користувача, якого хочете заблокувати.

2. Натисніть на три крапки у верхньому правому куті екрану.

3. Виберіть “Заблокувати”.

Заблоковані користувачі не зможуть знайти ваш акаунт або переглядати ваші дії.

4. Менше взаємодіяти з підписками

Щоб уникнути того, щоб інші користувачі звертали увагу на ваші підписки, можна також мінімізувати взаємодію з ними на платформі. Не лайкайте, не коментуйте та не репостіть контент від акаунтів, на які підписані, щоб це не відображалося у стрічках ваших підписників.

Чи можна повністю приховати підписки?

На сьогоднішній день Instagram не надає можливості повністю приховати список підписок для всіх користувачів, навіть у приватному акаунті. Проте, зробивши свій акаунт приватним або обмеживши доступ для конкретних людей, ви зможете значно підвищити рівень конфіденційності свого профілю.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
AirDrop

Як переслати фото через AirDrop?

AirDrop дозволяє швидко і легко переслати фото у високій якості без втрати даних. У цій статті ми розглянемо, як переслати фото через AirDrop, і що потрібно зробити, щоб функція працювала безперебійно.
Детальніше
AirDrop

Що таке AirDrop в крипті?

У світі криптовалют термін AirDrop набув великої популярності. Однак, на відміну від однойменної технології Apple для обміну файлами, у криптосвіті AirDrop має зовсім інше значення. AirDrop у криптовалюті — це процес роздачі безкоштовних токенів або монет користувачам для залучення їх до нових проектів чи стимулювання використання певної криптовалюти. У цій статті ми детально розглянемо, що таке крипто-Airdrop, як він працює та чому він важливий у світі блокчейн-технологій.
Детальніше