Реліз Final Fantasy XVI назнову відкладається

Final Fantasy XVI буде ексклюзивом для PlayStation 5 на певний час, але Square Enix була дуже нечіткою на цей рахунок, тепер же ми маємо офіційне повідомлення. У дописі на японському блозі PlayStation продюсер гри Наокі Йошида сказав, що хотів би випустити версію для ПК, але вона просто не буде готова за шість місяців, оскільки вся команда розробників працює над оптимізацією проекту для PlayStation 5:

“Я трохи похитрував зі своїми заявами на днях, але я б хотів звернутися користувачів що очікують версію для ПК. По-перше, правда в тому, що FINAL FANTASY XVI є ексклюзивом на шість місяців для платформи PS5. Однак цілком інша історія, що версія для ПК буде випущена через півроку. Я хочу це уточнити, версія для ПК не вийде через півроку”, – зазначив Йошида.

Вихід Final Fantasy XVI для PlayStation 5 заплановано на 22 червня 2023 року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше