Netflix Games запустить 40 мобільних ігор у 2023 році

Наразі користувачі не вважають Netflix платформою для ігор. Компанія признає, що менш ніж 1% абонентів сервісу запускали ігри з Netflix Games, але це може змінитися скоро. 

Кілька крутих мобільних ігор уже доступні абонентам Netflix, але каталог компанії протягом наступного часу значно розшириться. Таким чином, на офіційній сторінці платформи представники Netflix оголосили, що протягом 2023 року буде випущено сорок мобільних ігор. 

Більшість з них будуть розроблені студіями-партнерами, такими як Mighty Quest: Rogue Palace від Ubisoft та інші. Наразі у розробці 87 ігор, з них лише 16 розробляють внутрішні студії Netflix. 

Компанія покладає надії на ігри які основані на найбільш популярних їх франшизах, і не має намірів відхилятися від цього стратегічного підходу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше