Opera додала ChatGPT у свій браузер


У лютому Opera поділилася планами на залучення технології іскусственого інтелекту ChatGPT до свого веб-браузера. Розробники браузера інтегрують в сайдбар два додатки – ChatGPT та ChatSonic, та представлять  – “Розумні підказки”.

Для отримання цих функцій вам потрібно оновити браузер, а потім перейти до налаштуваннь, щоб увімкнути опцію “Підказки ШІ”. Для браузера Opera GX вам також необхідно увімкнути опцію Early Bird в налаштуваннях браузера. Після увімкнення опції ви побачите кнопки для чат-ботів на сайдбарі. 

Зауважте, що вам все ще потрібно буде зареєструватися, щоб мати можливість використовувати або один, або інший бот. Ви також можете запустити чат-боти за допомогою нових Розумних Підказок AI в браузері, які з’являються, коли ви виділяєте текст на веб-сторінці.

Зелені підказки використовують ChatGPT, а фіолетові – службу ChatSonic. Opera заявляє, що це лише частина перша стадія інтеграції, і очікується ще більше нових можливостей по взаємодії з ШІ. 

Багато технологічних компаній намагаються швидко отримати свої власні ШІ після того, як ChatGPT зросла в популярності. Baidu також представив свого бота ERNIE кілька днів тому, а Google зробила свого чат-бота Bard широко доступним в США та Великобританії.

Анонс Opera показує, що навіть невеликі компанії бажають вступити та забезпечити своє місце у гонці з використання AI якомога раніше.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше