OpenAI підключить ChatGPT до Інтернету

 OpenAI сьогодні запустило плагін для ChatGPT, які покращують його функціональність, надаючи йому доступ до третіх джерел знань та баз даних, включаючи  веб сайти. Це оновлення  у альфа-версії отримають користувачі зі списків очікування, OpenAI заявляє, що на початку пріоритет буде мати невелика кількість розробників та підписників плану ChatGPT Plus, перш ніж провести повномасштабний реліз та доступ до API. 

Це перший плагін OpenAI, який дозволяє ChatGPT отримувати дані з усього вебу для відповіді на різні питання, що йому задаються. (До цього, знання ChatGPT було обмежено датами, подіями та людьми до приблизно серпня 2021 року). Плагін отримує вміст з вебу за допомогою Bing Search API та показує всі сайти, які він використав у своїй відповіді. 

Чатбот з доступом до вебу – це ризикований проект, як показало власне дослідження OpenAI. Експериментальна система, побудована у 2021 році стартапом OpenAI з назвою WebGPT, інколи цитувала ненадійні джерела.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше