Перші світлини Lady Gaga в образі подружки Джокера

В мережі зявились перші фото з фільму “Joker: Folie à Deux” які дали фанатам поглянути на Леді Гагу в образі Харлі Квінн. Створення сіквелу Джокера почалося з початку грудня без участі Леді Гаги.

На щастя, через два місяці її запросили до продакшну. І з того моменту від неї почали зявлятись перші цікаві фотографії з фільму.

За фотографіями та відео, які були опубліковані, можна зрозуміти, що зйомка відбувається в Нью-Йоркському окружному суді, де Леді Гага, в образі Харлі Квінн на мотоциклі, транспортується під охороною до будівлі суду, оточеної масою прихильників Джокера, що носять плакати з написом “Визволіть Джокера”.

Імовірно, Харлі Квінн потрапила на суд за справою, що стосується Артура Флека (виконувач ролі Хоакін Фенікс). Зважаючи на те, що вона прикрашена гримом клоуна, можна припустити, що вона не зовсім розумна, але можливо, вона має намір свідчити на користь або навпаки – проти Джокера.

Прихильники зможуть дізнатися більше, коли фільм “Джокер: Folie à Deux” вийде у прокат 4 жовтня 2024 року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше