Xbox Game Pass за 1$ більше не буде

Компанія Microsoft припинила діючий тариф $1 для пробного періоду на Xbox Game Pass Ultimate та PC Game Pass. Ця пропозиція діяла кілька років, з кількома короткочасними перервами, коли вона не була доступна в деяких ринкових зонах. А зараз Microsoft розглядає нові промоакції для заохочення нових користувачів.

“Ми припинили нашу попередню пропозицію для Xbox Game Pass Ultimate та PC Game Pass і розглядаємо різні маркетингові промоакції для нових учасників у майбутньому”, – заявила Карі Перес, керівник глобальних комунікацій у Xbox у своєму зверненні до The Verge.

За допомогою пропозиції $1 користувачі могли підписатися на Xbox Game Pass на один місяць, після чого повний доступ до Xbox Game Pass Ultimate коштував $14,99 на місяць, або $9,99 на місяць для підписки лише на ПК або консоль. Це був чудовий спосіб рекомендувати сервіс друзям або родичам, проте зараз нам доведеться почекати, з часом будуть нові “промоакції” для нових користувачів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше