Другий сезон “House of the Dragon” буде складатися з восьми епізодів

HBO вирішила зменшити кількість епізодів другого сезону серіалу “House of the Dragon” до 8, що на два епізоди менше, ніж у першому сезоні. Проте це не завадить серіалу продовжуватися далі, адже HBO розглядає можливість затвердження третього сезону. Зйомки другого сезону розпочнуться влітку 2024 року в Великій Британії.

Виявилося, що спочатку планували ще 10 епізодів, але згодом змінили рішення на користь 8 епізодів через новий підхід до створення сюжету.

Раніше вже згадувалося, що творча група “House of the Dragon” бачить серіал у трьох або чотирьох сезонах, проте вирішує як краще розподілити сюжет між сезонами. Згідно з інформацією, третій сезон вже запланований, а HBO розглядає можливість затвердження сценаріїв, кастингу та планування зйомок для довгострокової стратегії.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше