Midjourney призупиняє безкоштовний доступ

ШІ з генерації зображень Midjourney призупинив безкоштовну пробну версію через раптовий приріст нових користувачів. Засновник та генеральний директор Midjourney Девід Гольц заявив про це у вівторок, вказавши на надзвичайний попит та зловживання пробними версіями сервісу.

За словами Гольца, початком обговорень про зупинку безкоштовних пробних версій Midjourney стало поширення вірусних зображень, включаючи фейкові зображення арешту Дональда Трампа.

Також Гольц поточнив що безкоштовна версія Midjourney ніколи не оновлювалась до останньої 5ї версії, яка створює найреалістичніші зображення і яка як вважається використовувалась для створення цих вірусних зображень.

В останньому оновленні генератора зображень Midjourney(версія 5) значно покращила якість зображень людей. Наприклад, змінилася якість рук, які раніше вважалися традиційним дефектом зображень. Також стали більш реалістичними тканини і освітлення. Крім того, система здатна генерувати зображення безлічі знаменитостей та публічних діячів.

Ці покращення ШІ, призвели до вірусного створення фейкових зображень в останні тижні.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше