“Останні із нас” – нагородили за “кращий поцілунок”

Щорічно MTV Movie Awards проводить номінації у звичайних категоріях, таких як “Кращий фільм”, “Кращий актор”, а також у дещо незвичайних категоріях, як “Кращий злодій”. Ця церемонія не має великого значення і є лише приводом для додаткової реклами проектів.

Серіал “Останній з нас” був номінований на п’ять “нагород”, включаючи Кращий шоу, Кращий герой (Педро Паскаль), Проривний виконавець (Белла Рамзі) та Кращий дует. Це чотири, але п’ята номінація – КРАЩИЙ ПОЦІЛУНОК.

Цей серіал не відрізнявся романтичними моментами, але для шоу про гриби що майже знищили людство, він все-таки знайшов достатньо часу, щоб дослідити інші “солодкі” сторони людського роду. Очікувалося, що нагорода, створена спеціально для підкреслення крутих та незабутніх поцілунків з серіалу “Останній з нас”.

І може ви подумали що нагороду вручать за пригодницький поцілунок Еллі та Райлі, або ж за тепло, яке знайшли Білл та Френк серед спустошення. Відповідь – НІ )

the last of us
the last of us

Продюсери шоу обрали Анну Торв і Філіпа Пражу на номінацію. Велична Торв грала Тесс, яка з’явилася лише у трьох епізодах. І якщо ви не чули про Пражу, це тому, що він грав одного з зомбі, причетних до загибелі Тесс. А саме, того, хто проштовхне їй свої грибні відростки в горло.

Як пише Аустен Гослін це виглядало “вульгарно та дивно коли смілива та впевнена Тесс пасивно чекає своєї загибелі. Момент сексуалізує її не надаючи їй зробити іншого вибору”

the last of us

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше