Вийшов фінальний трейлер Star Wars Jedi: Survivors

Star Wars Jedi: Survivor

До релізу Star Wars Jedi: Survivors залишилося зовсім небагато часу. 28 квітня ми всі разом вирушимо у далеку, далеку галактику. EA представила фінальний трейлер геймплею. Він знайомить нас з деякими місцями, які Кал відвідає під час пригод.

Гра розроблена компанією Respawn Entertainment. І якщо ви раніше не чули про про цю гру, то це пригодницька гра з видом від третьої особи, дія якої відбувається через п’ять років після подій Star Wars Jedi: Fallen Order. Гравець опиняється в ролі Кала Кестіса, який тепер став потужним рицарем-джедаєм. EA обіцяє ту саму кінематографічну систему бою від Jedi Fallen Order, доповнену новими здібностями та новими стилями бою зі світловим мечем. Гра також включатиме нові планети, цікаві пригоди та нових ворогів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше