Alibaba заявила що створює конкурента ChatGPT

Alibaba

Alibaba Group Holding Ltd. планує інтегрувати свою нову модель штучного інтелекту в розумні колонки, схожі на Amazon Echo. А також заявила що приєднується до гонки за створення конкурента ChatGPT для китайського ринку.

Нова модель штучного інтелекту буде додана до корпоративного додатку DingTalk(схожого на Slack), а також до розумного домашнього обладнання Tmall Genie. Генеральний директор Даніель Чжан повідомив про це під час презентації моделі на технологічному саміті компанії в Пекіні у вівторок.

Мову для нового ШІ назвали Tongyi Qianwen (можна перекласти як “Істина з тисячі запитань”), вона буде впроваджена в усі продукти та послуги Alibaba в “найближчому майбутньому”, сказав генеральний директор.

Це сталося після аналогічних анонсів компаній SenseTime Group Inc. та Baidu Inc. Всі вони прагнуть створити наступне покоління платформи штучного інтелекту для найбільшого інтернет-ринку світу.

Після оголошення планів акції Alibaba зросли на 3,8%, тоді як акції Baidu знизились на 6,4%.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше