Нові подробиці DEAD ISLAND 2

Протягом останніх кількох тижнів, представники ігрових ЗМІ та блогери отримали ексклюзивний доступ до гри. Поділитися своїми враженнями вони зможуть з 13 квітня 2023 року. Однак декілька анонімних джерел вже надали деяку передчасну інформацію про те, чого варто очікувати.

Гравці розпочинають гру у літаку, який розбивається на Беверлі-Гіллз. Згідно з джерелами, саме тут ви зможете вибрати одного з шести головних героїв гри: Емі, Джейкоба, Дані, Райана, Карлу або Бруно.

Як і очікувалося, в класичному стилі Dead Island, гра, здається, дуже цікава з точки зору геймплею та можливості повторного проходження.

Купа типів зомбі, незліченна кількість способів їх вбивства, безліч різних способів якими можна знову проходити гру. Крім того, в грі є система карток, яка дозволяє вам обмінювати їх на різні навички/оновлення впродовж гри.

Як вже офіційно зазначалося, Dead Island 2 не має традиційного відкритого світу. Натомість карта поділена на окремі сегменти, між якими будуть екрани завантаження при переході з однієї зони до іншої.

Dead Island 2 виходить на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S та ПК 21 квітня 2023 року.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше