ChatGPT платить за баги

ChatGPT

OpenAI, компанія, яка стоїть за надзвичайно популярним ChatGPT та штучним інтелектом, оголосила про запуск програми OpenAI Bug Bounty. Програма призначена для винагородження дослідників безпеки, які знаходять помилки у їхньому програмному забезпеченні.

Нова програма OpenAI Bug Bounty була запущена у партнерстві з Bugcrowd. Учасникам будуть пропонуватися винагороди від $200 до $20,000 залежно від серйозності виявлених проблем.

Програма OpenAI Bug Bounty – це спосіб визнати та винагородити дослідників, які сприяють забезпеченню безпеки нашої технології та компанії. Просимо вас повідомляти про вразливості, помилки або дефекти безпеки, які ви виявите у наших системах. Ділячись своїми знахідками, ви відіграєте важливу роль у поліпшенні безпеки нашої технології для всіх.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше