Фанати Гаррі Поттера обурені

Роулінг

Після оголошення про створення телевізійного шоу-ремейка про Гаррі Поттера на HBO Max, деякі фани не приховують свого розчарування цією новиною. Після того, як третій фільм “Фантастичні звіри” отримав негативні відгуки, стало незрозуміло, куди рухатиметься франшиза, але HBO Max оголосило про свій новий план щодо відродження всесвіту.

HBO Max повідомило що ремейк Гаррі Поттера офіційно відбудеться з усіма новими акторами та Роулінг у якості виконавчого продюсера. Фани були не задоволені оголошенням, та висловили своє невдоволення на Twitter, зокрема, через участь Роулінг. Вона стала в центрі скандалу через її суперечливі коментарі, які є шкідливими для трансгендерної спільноти. Подивіться на деякі з твітів нижче:

Гаррі Поттер
Гаррі Поттер
Гаррі Поттер
Гаррі Поттер
Гаррі Поттер
Гаррі Поттер

Авторка опинилася в ряді скандалів з 2020 року, коли вона поділилася дописами на Twitter, які були визнані шкідливими для трансгендерної спільноти. З того часу Роулінг лише посилила свої суперечливі погляди.

Зірки Гаррі Поттера, такі як Деніел Редкліфф, Емма Ватсон, Руперт Грінт та Том Фелтон, також висловились проти Роулінг. Крім скарг на саму Роулінг, деякі твіти висвітлюють інші причини негативної реакції, зокрема те, що оригінальна кіносерія Гаррі Поттер була дуже успішною та залишається улюбленою досі.

Час покаже, яким стане телевізійне шоу Гаррі Поттер, але очевидно, що чимало людей вважають, що воно взагалі не мало б існувати.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше