Нова гра “Harry Potter: Quidditch”

Harry Potter: Quidditch

Warner Bros. Games анонсувала про вихід нової гри Harry Potter: Quidditch Champions, що незабаром з’явиться на ПК та консолях.

Розробкою Harry Potter: Quidditch Champions займається Unbroken Studios. Гра представляє собою “повноцінний, самостійний проект” з “швидким” багатокористувацьким геймплеєм.

“Фанати вже давно просили гру про Квідич, і ми працювали з Unbroken Studios протягом декількох років, щоб створити якісний геймплей” – сказав президент WB Games Девід Хаддад у прес-релізі. “

Презентація гри Harry Potter: Quidditch Champions відбулася після успіху Hogwarts Legacy. За словами старшого глобального менеджера з брендів Warner Bros., гра продалась на 256% більше, ніж очікувалося.

Окрім анонсу гри, Warner Bros. Games також повідомила, що проводить обмежений набір на бетатест. Гравці, зацікавлені в участі в тестах 21 і 22 квітня, можуть зареєструватися на сайті гри.

Дата виходу гри поки що не встановлена, також не було опубліковано жодного геймплею.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше