Apple Music та Apple TV було оновлено для Windows

Apple Music Windows

Минулого року Microsoft повідомила, що додатки Apple Music та Apple TV незабаром з’являться в Microsoft Store в 2023 році для встановлення на пристроях Windows, пропонуючи кращий досвід користування ‌Apple Music та Apple TV+ порівняно з веб-версією або застарілим додатком iTunes для Windows.

У січні версії цих двох додатків, а також додаток Apple Devices для керування пристроями, такими як iPhone, iPad та iPod з комп’ютерів Windows з’явилися в Microsoft Store. Однак Apple попередила, що це передпоказні версії цих додатків, “не всі функції можуть працювати належним чином”.

Apple не надала жодних приміток до останніх оновлень, тому ми не маємо повного списку змін та виправлень. Проте користувачі на Reddit виявили, що додаток Apple Music Preview тепер, схоже, включає підтримку медіаконтролів Windows 11 та комбінацій клавіш, підтримку текстів пісень.

Щодо Apple Devices Preview, тут теж є цікава інформація. Apple, як стверджують джерела, видалила згадки про програмне забезпечення, яке буде працювати на гарнітурі змішаної реальності. Посилання на “xrOS” та “RealityOS” тепер зникли. Apple внутрішньо називала програмне забезпечення гарнітури “Reality OS” або “rOS” на стадії розробки, а потім вирішила оновити загальнодоступну назву на менш стандартну назву “xrOS” (“розширена реальність”).

Очікується, що Apple представить гарнітуру змішаної реальності на WWDC у червні.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше